Hesap silme
Hesabını istediğin zaman silebilirsin. Silme işlemi kalıcıdır.
Uygulamadan silmek
- Hubi’yi aç ve giriş yap.
- Profil → Ayarlar → Hesabımı sil adımlarını izle ve onayla.
Uygulamaya erişemiyorsan
- Hesabında kayıtlı e-posta adresinden [email protected] adresine “Hesabımı silin” konulu bir e-posta gönder.
- Kimliğini doğruladıktan sonra hesabın en geç 30 gün içinde silinir ve sana bilgi verilir.
Neler silinir
- Profil bilgilerin, fotoğrafların, hobilerin, konumun, gönderilerin ve yorumların, bağlantıların ve davetlerin, cihaz ve bildirim kayıtların hemen silinir.
- Gönderdiğin mesajlar silinir; sohbetler karşı taraf için kapatılır.
- Yasal yükümlülükler gereği tutulması gereken kayıtlar (ör. moderasyon kararları, trafik kayıtları) Gizlilik Politikası’nda belirtilen süre boyunca saklanır ve sonra silinir.